Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

μια νέα αρχη....ή ένα άδοξο τέλος???

Ύστερα από ένα ακόμα καβγά , αποφάσισα και έφυγα από το σπίτι. Πήρα το αμαξάκι μου και 2 αλλαξιές ρούχα και την έκανα. Έχω πολύ περισσότερα κότσια από όσο νομίζουν μερικοί!!!!
Δεν κρέμομαι από τα αρχί...α κανενός και θα το αποδείξω. Είμαστε οι επιλογές μας. Πήρα την απόφασή μου και δεν την αλλάζω με τίποτα. Θα μείνω στο αυτοκίνητο μέχρι να δω τι θα κάνω, δεν θα γίνω βάρος σε κανένα(όπως λένε μερικοί πως ήμουν)!!! Θα παλέψω και αν τα καταφέρω και επιβιώσω έχει καλώς, αλλιώς ένα λιγότερος!!!!! Η Σάντυ που ξέρατε όλα αυτά τα χρόνια, μας τελείωσε! Τώρα θα δείτε ποια είμαι πραγματικά....

7 σχόλια:

Artistz είπε...

Εάν το πιστεψσεις(..και εννοώ να το πιστέψει η καρδιά σου) θα τα καταφερεις..και βεβαια θα βρεις προβληματα..και αυτά μεσα στο προγραμμα ειναι...αλλα το ενα λίγοτερος μη το λες κούκλα..η ζωη σου ειναι πολυ πιο σημαντικη εδω στο ΤΩΡΑ και οχι στο στο ΑΝ..που προυποθετει παρελθον..

ΜΗ ΜΑΣΑΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ..ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ..ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ

Σάντυ είπε...

Το πιστεύω για αυτό και έκανα αυτή τη κίνηση. Μπορεί να μου βγεί και σε κακό, και να μην μπορέσω να επιβιώσω αλλά ξέρεις κάτι? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ. Δεν με νοιάζει και ας κοιμηθω σε παγκάκι ή την βγάζω μια ολόκληρη μέρα με μια φέτα ψωμί. Δεν με νοιάζει επίσης να πεθάνω στο δρόμο και να ξέρω πως δεν νοιάστηκε κανένας. Αυτό που μετράει για μένα αυτή τη στιγμή είναι να μην με υποτιμά και μειώνει κανένας, να μην γίνομαι συνέχεια ο μαλάκας της παρέας. Εγώ θα το παλέψω ....και θα παλέψω ώς το τέλος και όπου με βγάλει.... !!!!! Μια ζωή σκεφτόμουν μόνο τους άλλου, καιρός είναι να κοιτάξω και τον εαυτό μου! Ως εδώ λοιπόν, ως εδώ!!!!!!!

Artistz είπε...

Να μην αλλάξεις για κανεναν...
Εισαι αυτή που εισαι και δεν προκεται κανεναν να αφησεις να παιξει για παρτη σου..
Χαιρομαι να βλεπω τετοιους ανθρώπους..και χαιρομαι γιατι ναι μεν και εγω μπορω να πω οτι πλεον εχω αλλαξει πολυ με ανθρωπους που δεν εκτιμουσαν και δειχναν αδιαφορια αλλα αυτο που βλεπω σε σενα ειναι πραγματικο ακομα πιο δυναμικο..και μπραβο..ετσι δυνατα που αντιμετωπιζεις τη καθημερινοτητα,με τετοια δυναμη θα ανταμειφθεις..και αν σου λεω καλα λογια πιστευω να με καταλαβαινεις πως τα εννοω..ουτε να σε εμψυχωσω θελω(..τα καταφερνεις μια χαρά μονη σου)ουτε για κανενα αλλο λογο..

Μια συμβουλη θα σου δωσω...και παρτο σαν μια προταση που σου κανω..τους γονεις σου οτι και αν κανεις ή μαλλλον οτι και αν σου εχουν κανει οπως και να σου εχου φερθει,ενημερωσε τους για τις επιλογες σου..δεν σημαινει τιποτα το να παρεις τη μανα σου και να τις πεις πως σκοπευεις να εισαι απο δω και περα..
Αυτο ακριβως θα ειναι και η αποδειξη οτι φευγεις γιατι το ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ και οχι για να αγχωσεις τους γονεις σου με τα οποια λαθη εχουν κανει...

Και κατι ακομα..
Πριν λιγα χρονια οταν ημουν φοιτητης αντιμετωπισα μια παρομοια κατασταση με ενα φιλαρακι..εφυγε..και δεν ειπε τιποτα σε κανεναν..χρειαστηκε καποια στιγμη βοηθεια και δεν την ειχε..γιατι δεν επικοινωνησε..γιατι δε μπορεσε..

Εαν για τον οποιοδηποτε λογο χρειαστεις μια απλη χειρα βοηθειας..οχι οτι δεν μπορεις μονη σου..αλλα ανθρωποι ειμαστε και καποιες στιγμες θελουμε ενα μικρο σπρωξιμο μη ντραπεις και αυτό σε παρακαλω πολυ θελω να το κανεις αν το νιωσεις..μη ντραπεις να μου στειλεις εν e-mail και να μου πεις οτι θες..οτι χρειαζεσαι κατι..ΜΗ κολλησεις και στο λεω με ολη μου τη καρδια αυτο..

Και εγω θα ηθελα να ειχα, εστω και συνειδητα να ξερω οτι εαν χρειαστω απλα εν αχερι να με ωθησει λιγο πιο πανω οτι θα το εχω..
ΜΗ ΜΑΣΑΣ..
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ
ΦΙΛΙΑ

Σάντυ είπε...

όποιος με γνωρίζει πραγματικά θα καταλάβει πως είμαι στα όρια μου. Δεν πάει άλλο....!!!! Τελειώνω τη δουλειά σε 10 λεπτά και θα αράξω στο αυτοκινητάκι μου, παρεούλα με το βιβλιαράκι μου και με μουσικούλα , μια χαρά με βρίσκω. Πρέπει να βλέπουμε τα πραγματα απο την θετική τους πλευρά....! Ακόμα και οι άσχημες καταστάσεις, κάτι καλό έχουν να μας προσφέρουν.....!!!!!

Artistz είπε...

Εγω παντως στο ξαναλέω..
Εαν χρειαστείς κάτι το e-mail μου το βλέπεις..
Στειλε αν χρειαζεσαι κάτι...
Μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε και δοξα τω θεό μυαλό εχουμε για να καταλαβουμε μερικά πραγματα..

Φιλιά πολλα και μη μασας πουθενα

Artistz είπε...

Ολα καλά χθες;πως είσαι;

Ανώνυμος είπε...

Σαντυ μου???
τωρα διαβασα την αναρτηση & εμεινα...
κανεις δεν χανεται, ειδικα αυτοι που αξιζουν, & πιστεψε με, ξερω ακριβως πως ειναι να θες να ριξεις 2 φασκελα πισω σου, να μηδενισεις κ να ξεκινησεις, αλλα ο artistz εχει δικιο...αυτους που σ'αγαπανε μην τους τρομαξεις.