Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

Σκέψεις και πάλι σκέψεις....ουφ....


"Καλύτερα να με μισούν γι' αυτό που είμαι, παρά να με αγαπούν για κάτι που δεν είμαι".


Συμφωνώ με αυτή τη φράση, είναι πολύ σωστή. Ποιός όμως το πράττει αυτό στη ζωή του? Ποιός άνθρωπος θέλει να είναι μόνος και να δέχεται την απόρριψη και το μίσος των άλλων? Το έχω ζήσει και ξέρω πως είναι να μην σε αγαπούν για αυτό που είσαι, αλλά να προσπαθούν να σε αλλάξουν , για να γίνεις αυτό που θέλουν ώστε να σε "αγαπήσουν πραγματικά". Τελικά πρέπει να επιζητάμε το να είμαστε ο εαυτός μας ή θα πρέπει να είμαστε διπρόσωποι, ψεύτικοι, για να είμαστε αποδεκτοί από τους άλλους?


Υ.Γ Ποιός σε δέχεται στις μέρες μας όπως είσαι? Ποιός???????????????
Όλοι θέλουν να έχουν κοντά τους ανθρώπους που να είναι έτσι όπως τους έχουν φανταστεί.... πέρα από κάθε πραγματικότητα!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σκέψου και πόσοι σε λατρεύουν γιαυτό ακριβώς που είσαι!!!! όχι μην αλλάξεις...

Σάντυ είπε...

Πόσοι??? Ελάχιστοι, μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ενώ αυτοί που "αλλάζουν" τους αγαπούν και τους λατρεύουν περισσότερο γιατί είναι ΑΥΤΟ που ΘΕΛΟΥΝ να έχουν οι άλλοι δίπλα τους!!!! Με κουκούλα τελικά κάνεις πολλά πράγματα. Εκτός απο το να σπάς τη περιουσιά του άλλου ,μπορείς να τους κάνεις να σε αγαπούν , χωρις καν να ξέρουν ποιος πραγματικά είσαι. Τι λέω πάλι βραδιάτικα θεέ μου?????

Ανώνυμος είπε...

προσποιήσου λοιπόν κάποια άλλη, παίζε θέατρο, να σ'αγαπουν για κάτι που δεν είσαι, ένα ψέμα δηλαδή...ποια "ζωή είναι ωραία" τότε;;

Σάντυ είπε...

Μερικες φορές κάποια άνθρωποι πρέπει να "αλλάζουν" γιατί το απαιτεί η κοινωνία. Μέχρι τώρα ήμουν ο εαυτός μου. Αλλά σε αναγκάζουν να αλλάξεις.... και να γίνεις κάτι άλλο! Όταν συναντάς συνεχώς "τοίχους" μπροστά σου....προσπαθείς να αλλάξεις τα πράγματα γύρω σου. Για να αλλάξεις τα πράγματα γύρω σου δεν πρέπει να αλλάξεις τον ΕΑΥΤΟ σου πρώτα? "ποια ζωη είναι ωραία"???? Ούτε μια ζωή γεμάτη υποκρισία και ψέμα αλλά ούτε και μια ζωή μοναξιάς. Δηλαδή????? Μέση λύση υπάρχει?? " είμαστε οι επιλογές μας".... διαλέγεις μία απο τις δυο επιλογές και σύμφωνα με το πως πορεύτηκες κρίνεις την επιλογή σου! Δεν προσποιήθηκα ποτέ ότι ήμουν κάτι άλλο... αλλά όταν βλέπεις πως αυτό που είσαι δεν είναι αποδεκτό.... τι κάνεις? Δεν αλλάζεις? Ποιο συγκεκριμένα.... μια κοπέλα που ασχολείται και βλέπει μπάλα.... τι κάνει όταν δεν είναι αποδεκτή ? Μένει μόνη της?????????