Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Παλιοσίδερα.....

Χαίρομαι πάρα πολύ που είναι καλά οι γονείς μου!!!! Στεναχωριέμαι για το αυτοκινητάκι μου, έζησα φοβερές στιγμες με το seataki μου στη Κομοτηνή .....! ΑΧ!!!!!!!!!!!!!!!

3 σχόλια:

Artistz είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑ.
Ελπιζω τωρα που σου στέλνω οι γονεις σου να είναι μια χαρα και οι 2 και να μην αντιπετωπιζουν κανενα προβλημα με την υγεια τους.
Δυσκολες στιγμες..δεν τις εχω ζησει ποτε μου ωστε να μπορω να σε νιωσω και να μπω στη θέση σου το πως αισθανεσαι.
Παντως εγώ θα στη πω τη γνωμη μου.
Χιλια σιδερα κουκλα μου να γινει το αμαξι.απο τη στιγμη που οι γονεις σου ειναι μια χαρα και θα τους βλεπεις σωους το αμαξι μη σε νοιαζει καθολου.
Σιγουρα θα έχεις τους λογους σου να το έχεις στη καρδια σου το αμαξι γιατι αυτο σε ταξιδεψε μαλλον για αρκετο διαστημα..
καλα να εισαι και απο αμαξια θα παρεις αρκετα στη ζωη σου..
και να μη σου πω καλυτερα που εγινε παλιοσιδερα ωστε να μη το βλεπεις και να σου θυμιζει αυτο που περασαν οι γονεις σου..
Δεν ξέρω τι αλλο να σου πω..
Σου ευχομαι κουκλα μου γρηγορη αναρρωση στους δικους σου..
Οσο για σενα ελπιζω να διαβαζω πιο συχνα αναρτησεις σου..
Οπως βλεπεις εχω γινει fun σου..
Φιλια πολλα και να προσεχεις.

Ανώνυμος είπε...

Ναι πάει το Seataki άλλά τι σημασία έχει αφού είναι καλά οι άνθρωποί σου. Άλλωστε σου χάρησε πολλές αναμνήσεις στη Θράκη μας!!! Πάμε γι άλλα λοιπόν!

Σάντυ είπε...

Χαίρομαι φυσικα που ειναι καλά οι γονείς μου. Ναι, μου χαρισε πολλές αναμνήσεις.Αξέχαστες βόλτες με φίλους(Αλεξανδρούπολη για καφεδάκια, για μπανιο στο φανάρι...αλλά και εκτός του ότι ήταν βοήθεια για εμένα που το είχα 2 χρόνια στη Κομοτηνή....ήταν και συντροφιά όταν κάποιες φορές, ακόμα και 2-3 ηώρα τη νύχτα δεν ήμουν καλά, έκανα βόλτες στη πόλη ακούγοντας μουσικη!!!!). Οπως και να το κάνουμε, ήταν το πρώτο αυτοκινητάκι μου και στεναχωρήθηκα λίγο. Βέβαια ψάχνουμε για άλλο τώρα, οπότε ....πιστεύω και θα το ξανα πω..... ΠΩΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!!! ΦΙΛΙΑ