Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

Είναι κανείς εδώ??????

Θέλω να κάνω μια αλλαγή στη ζωή μου. Θέλω να αλλάξω κάτι αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς. Δεν ξέρω ποιο "δρόμο" πρέπει να ακολουθήσω, τι επιλογές να κάνω, τι αποφάσεις να πάρω...! Ας με βοηθήσει κάποιος....., κάποιος που να "ξέρει το δρόμο", τις σωστές επιλογές, τι στόχους πρέπει να βάλω.....!!!!! Είμαι σε απόγνωση...! Μας είχαν βάλλει σε ένα "τρυπάκι" όλα αυτά τα χρόνια....να τελειώσουμε το δημοτικό, το γυμνάσιο, το λύκειο, το πανεπιστήμιο.....και μετά τι? Γιατί χάνονται όλοι τώρα? Γιατί δεν υπάρχει κάποιος για να μας πει τι πρέπει να κάνουμε, ποιο είναι το σωστό...! Που πήγανε όλοι? ΠΟΥ??????????????????

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

όλοι εδώ είναι...αλλά κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να πάρει αποφάσεις για τη δική σου ζωή. Γιατί απλά πρέπει να το κάνεις εσύ για σένα!!!!

Σάντυ είπε...

Πως τόσα χρόνια έπερναν αποφάσεις για τη ζωή μου και τώρα δεν μπορούν?
Εξάλλου δεν τους βλέπω, που είναι όλοι τους κρυμμένοι?

Artistz είπε...

ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΟΥ..ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕ ΞΕΡΩ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ..
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΩΘΗΣΗ..ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ(.ΟΧΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ)ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω..ΕΧΩ ΝΙΩΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΑΝΓΚΗ ΝΑ ΥΠΑΡΞΩ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ..ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ..ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ..ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ..ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΤΟ ΕΙΔΑ..ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΓΩ ΔΕ ΣΤΗΡΙΖΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΟΤΑΝ..ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ Ο ΑΛΛΛΟΣ?ΠΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΩΘΗΣΗ ΟΤΑΝ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΘΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ?..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ(..ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ)ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ..Η ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ..ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΩΘΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ..ΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΥ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΑΥΤΗ..ΑΣ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ..ΤΡΕΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ..ΤΡΕΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ..ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ..ΣΚΕΨΟΥ..ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΝΟΗΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΚΙΝΗΣΗ..ΟΧΙ Ε ΛΟΓΙΑ..ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ..ΧΤΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΜΟΝΗ ΣΟΥ..ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ..ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΟΥ..
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ

Σάντυ είπε...

Χαίρομαι Artistz που μου άφησες σχόλιο!!! Όταν τα προηγούμενα χρόνια " χτίζαν" οι άλλοι για μένα, πως μπορώ εγώ τώρα που μου έχουν δωθεί τα τούβλα και το μυστρί να χτίσω, αφού δεν γνωρίζω??!!!! Δεν πιστεύω σε εμένα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Απορώ επίσης που μερικοί πιστεύουν σε μένα, δεν βλέπουν ότι δεν αξίζω, ότι δεν έχω τις δυνατότητες, οτι υστερώ σε πολλά πράγματα που απαιτεί η κοινωνία μας? Νιώθω χαμένη αυτή τη περίοδο. Δεν ξέρω ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσω, τι πρέπει να κάνω, ποιους στόχους πρέπει να θέσω. Κανένας δεν είναι ΕΔΩ για να σου δείξει.... όλοι υποστηρίζουν πως η ζωή είναι δικιά σου και εσύ πρέπει να κρίνεις! Όλα τα χρόνια αποφάσιζαν για μένα και τώρα που θέλω να μου δείξουν που να βαδίσω δεν μου δείχνουν!!!!

Artistz είπε...

θα εκανα τα παντα για να σου αλλαξω γνωμη σε αυτα που λες..τα λες βεβαια με τη καρδια σου και αυτομ ειναι πολυ σημαντικο..αλλα βρε κουκλα μου πως λες οτι απορεις πως υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν σε σενα?..θα επανερθω σε λιγο αναλυτικα να τα πουμε